Consumer goods

Fijnmazige distributie
 van consumer goods

Van den Haak Transmission is gespecialiseerd in fijnmazige distributie in de Benelux. Dagelijks in ieder winkelcentrum, woonwijk of industrieterrein. In stadscentra worden vrachtwagens met “schone” motoren ingezet. Daarmee zijn alle winkels en magazijnen binnen milieuzones voor ons bereikbaar.

Retourlogistiek

Bij het verzenden van goederen horen vaak ook retourzendingen. Ook voor uw retourlogistiek bent u daarom bij Van den Haak op het juiste adres. U geeft ons een afhaalopdracht en wij halen uw goederen bij uw klant of leverancier op en leveren ze weer bij u af.

Winkels

Voor groothandels en winkelketens verzorgen wij de fijnmazige distributie van en naar winkels door heel Nederland. Door ons geavanceerde planningsysteem zijn wij in staat om de vestigingen en winkels op elk gewenst moment van de dag te voorzien van hun bestellingen. Hierbij worden alle leveringen in één stop bij de winkel gebracht, zodat de winkelmedewerkers optimaal de klanten kunnen bedienen.

Moeten de producten al afgeleverd zijn, voordat de winkel opengaat? Onze nachtdistributie biedt u hierbij de oplossing: bevoorrading in de vroege ochtend of laat op de avond is voor ons vanzelfsprekend.