Automotive

Monteurs moeten ‘s ochtends gelijk aan het werk kunnen. Daarom is het voor dealers en garages  belangrijk dat voertuigonderdelen op tijd worden geleverd. Voor onze klanten verzorgen wij een snelle en betrouwbare nachtdistributie van onderdelen door heel Nederland.

Vandaag besteld, vannacht in huis

Nachtdistributie is ideaal voor de vroege levering van onderdelen aan bijvoorbeeld auto- en truckgarages. Door gebruik te maken van nachtdistributie heeft u veel minder voorraden nodig en dat scheelt opslagruimte én kosten. Bestellingen worden als ze op tijd in Geldermalsen zijn, vóór 08:00 uur afgeleverd in heel Nederland. Ook op zaterdag!

Meerdere toeleveranciers?

U wilt niet de hele dag leveringen ontvangen van diverse toeleveranciers? Dat kan! Van den Haak Transmission biedt u de mogelijkheid om bij onze centraal gelegen crossdock de leveringen van diverse toeleveranciers te laten bezorgen. Onze medewerkers verzamelen de ontvangen goederen, waarna deze vervolgens geconsolideerd per dealer/werkplaats verzonden worden in een box of op een pallet.

Opslag van zomer- en winterbanden

Eén van onze extra services is de opslag van zomer- en winterbanden. In het voor- en najaar laten veel mensen de banden van hun auto verwisselen en opslaan bij hun garagebedrijf. Al deze banden nemen veel ruimte in beslag. En dat gaat vaak ten koste van magazijnruimte. Van den Haak Bandenopslag biedt hier uitkomst. Ons warehouse biedt een enorme opslagcapaciteit. Voor u als garage- of dealerbedrijf werkt het gemakkelijk. Uw complete bandeninventaris wordt geregistreerd in ons warehousemanagementsysteem. Via een webapplicatie heeft u online altijd toegang tot de opslag. Via het systeem kunt u de inventaris raadplegen,  bandensets zoeken en ze laten afroepen.