De klant vertelt: Napoleon® Grills

Jacco van de Vliet Logistiekmanager van Napoleon® Grills aan het woord:

Napoleon® is een ISO9001–2008 geregistreerd bedrijf dat momenteel meer dan 1.600 werknemers te werk stelt en over een productie-oppervlakte van meer dan 150.000 m2 beschikt. Napoleon® is op dit moment de grootste privé-producent van kwaliteitskachels en gashaarden (inbouwmodellen en losstaande kachels), gas- en houtskoolbarbecues , openlucht-accessoires (zoals terrasverwarmers en watervallen) en andere stijlvolle artikelen op het gebied van verwarming en luchtkoeling in Noord-Amerika. Napoleon® is zelfs de enige gasovenproducent in Canada.

De producten van uitstekende kwaliteit en de eerlijke, betrouwbare stijl van dienstverlening hebben zich als een succesvolle basis bewezen voor de niet-aflatende groei van Napoleon®.

Gasbarbecues van Napoleon® zijn functionele kunstwerken. Ze bieden alles wat u nodig hebt om te grillen in de buitenlucht in één apparaat.

Diverse modellen staan op voorraad bij onze logistieke partner, centraal in Nederland.

Wij staan klaar om u bij ieder stap te begeleiden. Zo hebben wij onze voorraad in korte tijd bij onder ander de firma Van den Haak TransMission aangevuld. In een paar dagen werd een planning gemaakt en was de opslagruimte ingericht voor ontvangst van onze produkten.

Klaar voor het seizoen met beleving smaak en passie!

Meer informatie: www.napoleongrills.nl