Een stomazakje vooreen zelfverzekerd en vrij gevoel, verstuurd via een betrouwbare logistieke partner

Klant Eakin, een vooraanstaand bedrijf in innovatieve stomaproducten  waarbij service en betrouwbaarheid centraal staat, stond voor een belangrijk beslissing: het vinden van een betrouwbare partner voor opslag en distributie van hun hoogwaardige producten. Na onderzoek en ervaringen vanuit verleden, kozen ze voor de diensten van Van den Haak TransMission.

Het begon allemaal met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting werd duidelijk dat Van den Haak TransMission niet alleen over de nodige expertise beschikte, maar ook een sterke focus heeft op klanttevredenheid en flexibiliteit met een eigen vloot. Dit was van cruciaal belang voor Eakin om haar merkbelofte waar te maken.

Na het opzetten van de samenwerking begon Eakin al snel de vruchten te plukken van de samenwerking met Van den Haak TransMission. Bestellingen worden punctueel en op de juiste plaats geleverd. Eakin merkt ook een significante verbetering in efficiëntie en kostenbesparing. Eakin medewerkers kunnen zich meer concentreren op advisering aan stomadragers dan dat er kostbare tijd verloren gaat aan vragen over beschikbaarheid en status van leveringen.

De gedeelde waarden van kwaliteit, flexibiliteit en actieve communicatie en aandacht voor de klant vormden de basis voor een mooie samenwerking.