Gemak: van pakket tot pallet, van buitenmaatse zending tot ADR

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Met 12 depots in Nederland zijn wij met 12 onderscheidende punten uw partner in logistiek.

In de digitale wereld wordt alles steeds sneller en verdwijnt het persoonlijke contact. Bij Van den Haak TransMission blijven we persoonlijk. Klanten kunnen ons gewoon bellen. Moet er iets veranderd worden aan een zending, ook dan zijn we flexibel en denken we mee. Van klantenservicemedewerker tot aan de chauffeur staan wij al ruim 110 jaar klaar voor onze klanten.

Elke keer belichten wij één van de onderscheidende punten voor vertrouwen en gemak !

Punt 12. Gemak: van pakket tot pallet, van buitenmaatse zending tot ADR

Diverse verzendeenheden kunnen verstuurd worden binnen het TransMission netwerk. Bijna overal vinden wij wel een oplossing voor van pakketjes tot bundel van 6 meter, van pallet tot rolcontainer van IBC tot E-bike, van kruiwagen tot autoonderdelen, van standaard goederen tot ADR. TransMission denkt mee en blijft een partner waar u terecht kunt met uw eisen en wensen.
Het past allemaal binnen de dienstverlening van TransMission.

Dit betekent geen onnodige vertragingen. Geen weigering van de zending, omdat iets niet voldoet aan bepaalde lengtes of gewichten. Wij zijn gewend met buitenmaatse afmetingen om te kunnen gaan.

Gemak, u hoeft niet na te denken om de juiste goederen met de juiste logistieke partner mee te geven. Zo ontzorgen wij u en heeft u één betrouwbare partner voor al uw zendingen.

12 Nederlandse depots met 12 onderscheidende punten voor gemak en één lokaal aanspreekpunt voor al uw logistieke zaken. Bel voor meer informatie naar 0345-585483.