ISO-certificaten opnieuw behaald door Transportbedrijf Van den Haak TransMission

Transportbedrijf Van den Haak TransMission is al vele jaren ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) gecertificeerd. Deze certificaten tonen aan dat wij voldoen aan de gestelde normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement.

Begin dit jaar hebben wij bezoek gehad van een auditor van de Dekra voor een nieuwe verlenging van onze ISO certificaten.
De toetsing is goed verlopen en vanaf mei dit jaar worden de ISO certificaten weer met 3 jaar verlengd.

De ISO 9001 norm richt zich op het centraal stellen van de klant en het werken met transparante procedures. Het uitgangspunt van de norm is dat een bedrijf moet zeggen wat het doet, doen wat het zegt en bewijzen dat het doet wat het zegt. Wij zorgen ervoor dat de klant altijd centraal staat en dat onze medewerkers goed opgeleid zijn om de beste oplossingen aan te dragen.

Daarnaast beschikken wij over het milieucertificaat ISO 14001. Dit certificaat toont aan dat Van den Haak voldoet aan de eisen op het gebied van milieuwet- en regelgeving, beheersing van milieu-risico’s en het streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties. Wij gebruiken onder andere een boardcomputer in onze vrachtwagens om het brandstofverbruik te verminderen en we hebben een aanzienlijk aantal zonnepanelen op ons warehouse geïnstalleerd.

Met het behalen van deze certificaten laten wij zien dat we ons inzetten voor kwaliteit en milieu.