Klant aan het woord: CONNEXXION

Nicole Zaal, Parts Manager Connexxion Openbaar Vervoer:

Connexxion Openbaar Vervoer is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Connexxion is onderdeel van Transdev Nederland. Iedere dag maken we in Nederland vijfhonderdduizend reizen mogelijk, en daar zijn we trots op. We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze elektrische busvloot is de grootste van Europa. Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we mensen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Wereldwijd werken ca. 82.000 mensen, in 20 landen onder de vlag van Transdev. 

Met 14 vervoersgebieden (Openbaar Vervoersconcessies) in Nederland zijn we één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. 

Wij rijden o.a. in: 

  • Gooi en Vechtstreek
  • Noord-Holland Noord
  • Regio Arnhem-Nijmegen (Breng)
  • Regio Haaglanden
  • Zaanstreek
  • Zeeland
  • Zuidoost-Brabant (Hermes)
  • Haarlem e.o.
  • Amstelland – Meerlanden

Al jaren verzorgt Van den Haak TransMission de nachtdistributie van de benodigde onderdelen voor onderhoud en reparatie van de voertuigen naar de eigen werkplaatsen. 

Gedurende de dag leveren onze toeleveranciers de bestelde onderdelen aan bij Van den Haak die vervolgens om 22:00 uur de onderdelen consolideert tot één levering per werkplaats. Zo hoeven onze leveranciers maar op één afleveradres af te leveren en kunnen we voorzien in een snelle onderdelenvoorziening. In de nacht worden alle onderdelen aan de werkplaatsen geleverd. 

Dit logistieke proces van toelevering maakt het mogelijk het voorraadniveau aan onderdelen in onze werkplaats zo laag mogelijk te houden. 

Binnen de nachtdistributie worden tevens de onderlinge werkplaatsleveringen verzorgd. Bijvoorbeeld: maandagnacht onderdelen ophalen bij werkplaats Nijmegen, de volgende nacht levering bij werkplaats Alkmaar. 

Daarnaast verzorgt Van den Haak ook de dagdistributie en koeriersdiensten.

Door het partnership met Van den Haak borgen wij de continuïteit van de dienstverlening van Connexxion.

Waar wilt u naartoe ?

Kampen, The Netherlands – December 17, 2010: Gren Connexxion bus is driving on a frozen street with a few passengers inside.