Klant aan het woord: de Rolf groep, totaalleverancier voor kinderopvang en onderwijs

Rolf staat voor: mooi ontwikkelingsmateriaal, slimme lesmethodes, toekomstgerichte ICT-middelen, hippe interieurs en uitstekende trainingen voor alle medewerkers. Wil je iets aanschaffen? Dat kan, bijvoorbeeld direct online via de website van Rolf.

Rolf weet alles van samenhangende educatieve leermiddelen, die passen binnen een pedagogische visie, toekomstplannen van basisscholen en hun leerlingen.

Op gebied van palletdistributie van diverse leermiddelen en meubels naar scholen werken wij samen met Van den Haak TransMission. Zij zijn een partij die flexibel is en daarmee uitstekend kunnen inspringen op eisen en wensen van de klanten. Tevens is het van belang dat een logistieke partner van Rolf slagvaardig is. In de piekperiode van juni tot en met augustus worden de scholen weer voorzien van de nieuwe artikelen voor het aankomende schooljaar.

Met 500 vrachtwagens is Van den Haak TransMission ook in de piek een betrouwbare schakel zijn tussen Rolf en de scholen.

Het begint met luisteren, wensen centraal stellen, samenwerken en korte communicatielijnen. Zo werken de klantenservicemedewerkers van Rolf en Van den Haak nauw samen om de klanten optimaal te kunnen bedienen.

Belangrijke punten om de leveringen succesvol uit te leveren:

  • Vooraf bellen naar de school, zodat zij kunnen zorgen dat er iemand klaar staat om de levering in ontvangst te nemen.
  • Goed in kaart brengen hoe de school bereikbaar is, zodat pallets veilig naar binnen gereden kunnen worden.
  • Rekening houden met tijdsleveringen, zodat montageteams direct aan de slag kunnen op de diverse locaties.
  • Tijdelijke opslag aanbieden, zodat Rolf ook vooruit kan werken in de piekperiode.

De ene partij zorgt ervoor om het allerbeste uit een levering te halen, de andere partij wil elke dag het allerbeste uit ieder kind halen. Zo werken wij samen aan een duurzame en leervolle toekomst!

Meer weten over de diensten van Van den Haak TransMission? Stuur een emailbericht naar verkoop@vdhaak.nl of bel naar 0345 585465/466 (Ernst Jan Smit / Otto de Jong).