Klant aan het woord: MERFORD

Wilt u geluidsoverlast voorkomen of oplossen? Of wilt u de kwaliteit van geluid in een ruimte verbeteren? Merford biedt allerlei oplossingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Uw situatie is uniek en vraagt om een oplossing die er precies bij past. We creëren de beste resultaten door samen te werken en een langdurige relatie op te bouwen. 
Door goed te luisteren leggen we een belangrijke basis voor de fase van uitvoering. Alle maatwerkoplossingen worden gemaakt in Gorinchem. Daar werken de plaatwerkers, engineers, tekenaars en monteurs onder één dak samen. 

Met vijf business units kunnen wij u helpen!

  • Merford Noise Control
  • Merford Acoustic Materials
  • Merford Special Doors 
  • Merford Plaatbewerking
  • Sonobex

Op het gebied van logistiek hebben wij een langdurige, prettige relatie met Van den Haak TransMission. Dit kun je alleen bereiken als ook de kernwaarde van beide organisaties bij elkaar passen. 

Het begint met luisteren, wensen centraal stellen, samenwerken en duurzaam ondernemen. Dit vormt de basis van onze samenwerking met Van den Haak TransMission.

Van den Haak TransMission denkt actief met ons mee als het gaat om service voor, tijdens en na transport. Zo staat er dagelijks een wisseltrailer van Van den Haak Transmission bij ons pand in Gorinchem. Hiermee creëren wij extra ruimte op onze magazijnvloer. Een deel van onze voorraad slaan wij op in het warehouse van Van den Haak. In Gorinchem ontstaat hierdoor ruimte voor het opslaan van maatwerk-pallets.

Meer weten over de diensten van Van den Haak TransMission? Stuur een emailbericht naar verkoop@vdhaak.nl of bel naar 0345 585465/466 (Ernst Jan Smit / Otto de Jong).