Klant aan het woord: VERHOEVEN TOOLS & SAFETY

Michel Steenbekkers Logistiek Manager Verhoeven Tools & Safety:

Verhoeven Tools & Safety is al 40 jaar fabrikant en importeur van o.a. het eigen merk Super Prof handgereedschap voor de professionele vakman, zoals de stukadoor, droogbouwer, gibobouwer, tegelzetter, metselaar, voeger, schilder en vloerlegger. 

Daarnaast biedt Verhoeven Tools & Safety u een ruim assortiment in bouwbrede artikelen, werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verhoeven Tools & Safety werkt intensief samen met fabrikanten van bouwstoffen, zodat het gereedschap aansluit bij de bouwmaterialen op de markt. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen en opleidingscentra, waardoor de vakman in spé betrokken is bij de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld. 

Voor het vervoeren van onze producten werken wij al ruim 5 jaar samen met Van den Haak TransMission.Een betrouwbare partner, waar wij zowel de kleinere handzame pakketten, lengtegoederen als pallets aan mee kunnen geven. Samen zorgen wij ervoor dat de bestellingen op tijd geleverd worden. Dit betekent dat onze klanten geen voorraad hoeven aan te leggen.

Bestellingen tot 12:00 uur, worden dezelfde dag verzendklaar gemaakt en kunnen de volgende werkdag uitgepakt in de presentatie / werkruimte liggen voor verkoop of gebruik.
Wenst u een emailbericht of een telefoontje vooraf van onze logistieke partner, dan regelen wij dit voor u. 

Meer informatie over onze “Tools for Professionals” kunt u vinden op onze nieuwe website: www.superprof.nl 

Voor interesse in fijnmazige distributie: www.vdhaak.nl