Leerling aan het woord: Mitchel van Dijk

Mitchell van Dijk over zijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Van den Haak TransMission

Mijn naam is Mitchell van Dijk en ben werkzaam bij Van den Haak TransMission sinds juli 2019. Ik ben daar gestart met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. 

In juli ben ik begonnen met het werken in het warehouse als orderpicker en heb daar heel veel dingen geleerd over hoe het allemaal in zijn werk gaat in een warehouse. 

Na een paar maanden in het warehouse ben ik naar het TMS-gedeelte in de loods gegaan. Daar help ik ‘s ochtends chauffeurs met laden en daarna ga ik samen met de voorman de loods opruimen en bergen we de overgebleven pallets en colli’s op. Wanneer we daarmee klaar zijn, ga ik naar het Automotive gedeelte om daar Renault truck pallets en colli’s uit te lopen en collega’s te helpen met het werk waar ze mee bezig zijn. 

Op dit moment ben ik bijna zover om zelf met de bestelbus op pad te gaan om vervolgens in stappen door te gaan met de opleiding tot trailerchauffeur. Op 4 maart begin ik op de bestelbus en heb er heel veel zin in om dagelijks zelf te gaan rijden en door te stromen naar een echte vrachtwagenchauffeur.