Meedenken in oplossingen

Transmission: 10/12 voor een zorgeloze logistiek, voor, tijdens en na het transport

**Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Met 12 depots in Nederland zijn wij met 12 onderscheidende punten uw partner in logistiek. **

In de digitale wereld wordt alles steeds sneller en verdwijnt het persoonlijke contact. Bij Van den Haak TransMission blijven we persoonlijk. Klanten kunnen ons gewoon bellen. Moet er iets veranderd worden aan een zending, ook dan zijn we flexibel en denken we mee. Van klantenservicemedewerker tot aan de chauffeur staan wij al ruim 110 jaar klaar voor onze klanten.

Elke keer belichten wij één van de onderscheidende punten voor vertrouwen en gemak !

Punt 10. Meedenken in oplossingen

TransMisssion is continu in beweging. Naast bestaande en bewezen diensten is er ruimte voor nieuwe service en diensten. Zo is er in de loop van tijd, de inhuislevering ontstaan, waarbij uw klanten zoals zorginstellingen, goederen op de afdeling in de werkkast kunnen ontvangen.

Ook hebben wij een verzendeenheid ontwikkeld, die u kunt gebruiken voor het versturen van kwetsbare of zware zendingen: De TransMission minipallet (60 x 50 cm.) Door gebruik te maken van deze pallet, verstuurd u op een veilige manier goederen en bespaart u geld.

Een partner in logistiek die naar u luistert en denkt in oplossingen.

12 Nederlandse depots met 12 onderscheidende punten voor gemak en één lokaal aanspreekpunt voor al uw logistieke zaken. Bel voor meer informatie naar 0345-585483.