Van den Haak TransMission werkt sinds 2014 in het warehouse met een Storeganizer

Wat is een Storeganizer ?

Slimme oplossingen zijn vaak even simpel als doeltreffend. Dat geldt beslist voor de Storeganizer, het opslagsysteem dat aan de liggers van de stelling hangt en in een conventioneel stellingvak een zee aan extra opbergruimte biedt. Zo ook bij Van den Haak TransMission in Geldermalsen.

In 2013 heet Van den Haak Transmission een nieuw warehouse gebouwd bij de bestaande crossdock-locatie en wilden deze zo optimaal en flexibel mogelijk gebruiken.

Legborden, kaststellingen en grootvakstellingen zijn lastig om goed te benutten. In veel gevallen blijft de ruimte boven de legborden ongebruikt. Tevens is de diepte van het stellingvak te groot om ergonomisch te kunnen orderverzamelen. Daarom is er geïnvesteerd in een Storeganizer.

Van den Haak TransMission heeft twee stellingvakken twee diep met Storeganizer kolommen uitgerust en drie vakken drie diep. Alle vakjes hebben een hoogte van 300 mm en een breedte van 400 mm. De vakdiepte is 370 mm bij de drie diep- en 585 mm bij de twee diepopslag. De voorste en eventueel middelste rijen zijn heel gemakkelijk zijwaarts over de breedte van twee kolommen te verschuiven, waardoor er een soort inloopkast ontstaat.

Wat betekent dit voor u als klant ?

  • Een flexibele oplossing voor het opslaan van kleinere producten.
  • Een hoge opslagdichtheid, waardoor uw klanten snel en efficiënt bediend kunnen worden.
  • Korte verwerkingstijd voor het verzendklaar maken van uw producten.
  • Uw klanten krijgen meer tijd om een order te plaatsen, die de volgende dag nog geleverd moet worden.

Van den Haak Transmission heeft een totaaloplossing voor bulkopslag, maar ook voor een fijnmazig orderpick-proces.