Van den Haak zit in het samenwerkingsverband TransMission. Wie maken er nog meer onderdeel van uit?

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux. TransMission zorgt met 18 vestigingen voor volledige dekking in Nederland, België en Luxemburg. Dagelijks verwerken we zo’n 20.000 specifieke zendingen voor kleine, middelgrote en grote organisaties.

Onze 1.200 gewaardeerde medewerkers, veelal afkomstig uit familiebedrijven, zorgen met hun loyaliteit en betrokkenheid voor de hoogste kwaliteit en service. Zowel voor, tijdens als na het transport.

Basis voor ons hoge kwaliteitsniveau is de TransMission Serviceformule met uniforme afspraken tussen de vestigingendie alle een hoog serviceniveau garanderen en het gebruik van een gezamenlijk IT-systeem. 

Snelle levering is steeds belangrijker geworden. Het juiste pakket moet op het juiste moment worden bezorgd, opgehaald of doorgeleverd. U wilt erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. Binnen 24 uur, met spoed, op specifieke tijden, met specifieke wensen. Bij TransMission vindt u logistiek maatwerk voor al uw transportwensen, routevervoer en netwerkdistributie.

Onze vestigingen:

Pyxis TransMissionOosterblokker
TransMission Almere Almere
Bode ScholtenZoetermeer
WismanDordrecht
Van den Haak Geldermalsen
KoopmanBergen op Zoom
Van SchijndelHelvoirt
WetronWeert
Zwier VeldhoenDeventer
HST TransMissionEnschede
Sluyter LogisticsAssen
Koopman TransMissionNoordhorn
AltenaVianen

Partners Belgie/Luxemburg
DinaDeinze
GetaxHam
EliteXpressWerbomont
MaertensVilvoorde
GeertsVilvoorde
DC PostalEhlerange (LU)

Veranderen van logistieke dienstverlener ?

Wij maken het u gemakkelijk. Met ons gebruiksvriendelijke boekingsprogramma kunt u eenvoudig via onze website uw zendingen of afhaalopdrachten boeken.

Wilt u uw eigen software of website gebruiken? Geen probleem. Met o.a. onze TMS Online Webservice, of via TransSmart, is uw eigen bedrijfssoftware of website gemakkelijk te koppelen aan onze TransIT software. Ook bieden wij de mogelijkheid voor tracking- & tracing. Fijn voor u én voor uw klanten.
Bel 0345-585466 of mail verkoop@vdhaak.nl