Klant aan het woord: Flexpak

Gert-Jan van Baardwijk Commercieel Directeur Flexpak

Flexpak is producent van hoogwaardige flexibele verpakkingen voor de levensmiddelen-, petfood en non-food industrie. Flexpak bestaat al meer dan 40 jaar en is specialist op het gebied van drukken, lamineren en snijden van folies. Naast deze folies voor de verwerkende industrie produceren wij tevens eindproducten, zoals blokbodemzakkenharmonicazakken en vellen. Flexpak is een informele organisatie met korte lijnen, waardoor wij zeer flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Doordat wij reprografie in eigen beheer hebben, heeft bedrukte folie bij ons een korte doorlooptijd.

Voor Flexpak is het belangrijk om een partner te hebben die flexibel, duurzaam en betrouwbaar is. Je moet kunnen inspelen op de vraag uit de markt waarbij naast de palletleveringen ook steeds vaker kleinere orders besteld worden en de tijd van leveren ook steeds korter wordt.

Van den Haak zorgt voor het afleveren van pakketten en palletzendingen. Dit alles gebeurt in het vertrouwde TransMission-netwerk. Zendingen worden binnen 24 uur geleverd of sneller.

Flexpak gaat voor continuïteit en een lange partnership met zowel haar leveranciers als haar klanten. Een goed voorbeeld is de samenwerking met Van den Haak inmiddels al 33 jaar. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Flexpak een uitgangspunt geworden in de bedrijfsvoering. We zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als bedrijf hebben. Duurzaam produceren staat dan ook hoog in het vaandel. Er worden jaarlijks milieuplannen opgesteld. Tevens zijn we deelnemer aan het MJA3-convenant, waardoor we ons verplichten om het energieverbruik te reduceren. 

Onze logistieke partner Van den Haak investeert ook in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De investering in zonnepanelen, het Nieuwe Rijden, LNG Trucks en LED-verlichting zijn enkele voorbeelden van onze partner.

Net als wij is ook Van den Haak ISO-14001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ISO-26000 gecertificeerd.

Meer weten over de diensten van Van den Haak TransMission? Stuur een emailbericht naar verkoop@vdhaak.nl of bel naar 0345 585465/466 (Ernst Jan Smit / Otto de Jong).